Црногорски одбојкаши на тренингу у дворани ”Борис Трајковски” / - фото: ОСЦГ
19/08/2021 u 13:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбојкаши циљају све три побједе у Скопљу

Изабраници Вељска Башића ће на меморијалном турниру „Бранко Хаџиљоски-Чајка” имати прве провјере током припрема за Европско првенство

Најтежи дио припрема је иза одбојкаша Црне Горе.

Сада слиједио онај период који сви воле, када ће тестирати снагу против осталих репрезентација.

Прве контрон мечеве изабраници Вељка Башића ће имати на меморијалном турниру „Бранко Хаџиљоски-Чајка”.

Вечерас у 20 часова ће одмјерити снаге са домаћином, Сјеверном Македонијом, дан касније од 17 сати ће изаћи на мегдан Словацима, док ће им у суботу у истом термину ривал бити Израел.

Очекује нас квалитетан турнир, прави увод за Европско првенство. Сјеверна Македонија има добар тим, са Словачком смо се сусретали у блиској прошлости. Видјели смо да су квалитетан противник. Спаринг са њима ће нам користити послије напорних тренинга, поготово у Пљевљима, гдје смо одрадили физички дио припрема. Сада смо кренули да усавршавамо техничке ствари – казао је Никола Лакчевић.

Либеро „црвених” не крије задовољство што ће он и саиграчи коначно имати противника са друге стране мреже.

Крећемо са пријатељским иутакмица, очекује нас следеће недјеље и меч са пољском Вартом Завријеће. Циљ нам је да побиједимо све утакмице и спремни дочекамо Европско првенство – додао је Никола Лакчевић.

Црну Гору ће у Скопљу представљати техничари: Раjко Стругар, Данило Дубак, примачи сервиса: Воjин Ћаћић, Марко Боjић, Иван Звицер, Марко Вукашиновић, Немања Перуничић, средњи блокери: Лука Бабић, Иван Jечменица, Блажо Милић, Матиjа Ћинћур, коректори: Милош Ћулафић, Александар Минић, Милутин Павићевић, либера: Никола Лакчевић и Милош Косовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:45