Са састанка / - Фото: Одбојкашки савез Црне Горе
22/03/2022 u 15:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Одржан састанак Балканске одбојкашке асоцијације, Црну Гору представљао Цветко Пајковић

У суботу jе у Истанбулу одржан састанак представника Балканске одбоjкашке асоциjациjе (БВА) на коjем се разговарало о новим проjектима

Одбоjкашки савез Црне Горе представљао jе Цветко Паjковић, предсjедник ОСЦГ.

Састанак jе одржан на позив предсjедника Балканске одбоjкашке Асоциjациjе (БВА) и Одбоjкашког савеза Турске (ТВФ) Мехмета Акифа Устундага и генералног секретара Балканске одбоjкашке Асоциjациjе Нилуфер Шимонски, уз присуство предсjедника ЦЕВ-а Александра Боричиц́а, потпредсjедника ЦЕВ-а Рената Арена, као и представника Балканских одбоjкашких федерациjа из Црне Горе, Албаниjе, Босне и Херцеговине, Бугарске, Молдавиjе, Сjеверне Македониjе, Румуниjе, Србиjе и Турске.

Мехмет Акиф Устундаг представио jе гостима организационе активности Одбоjкашке федерациjе Турске, док jе Нилуфер  Шимонски упознала представнике ЦЕВ и БВА о проjекту Еразмус.

На састанку jе разговарано о будућим активностима БВА са посебним освртом на такмичења у пионирскоj, кадетскоj и jуниорскоj конкуренциjи.

- БВА jе покренуо низ нових инициjатива на Генералноj скупштини коjа jе одржана ове године. За одбоjку и њен развоj веома jе важно да наставимо широку размjену идеjа и комуникациjу. Желио бих да се захвалим БВА и предсjеднику Одбоjкашког савеза Турске Мехмету Акифу Устундагу на његовом дивном гостопримству и великом доприносу коjи jе дао развоjу одбоjке. Желимо да наставимо оваj позитиван тренд и у будућности - казао jе Александар Боричић, предсjедник ЦЕВ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 01:04