Tirana uvertiraza za EP u Podgorici / -FOTO: OSCG
26/06/2023 u 14:18 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Okupila se odbojkaška U17 reprezentacija

Pripreme u Podgorici za Balkansko prvenstvo, koje se igra od 5. do 9. jula u Tirani

Muška U17 odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se danas u hotelu "Verde" u Podgorici, gdje će i boraviti na pripremama za Balkansko prvenstvo, koje se igra od 5. do 9. jula u Tirani.

"Crveni" će igrati u grupi B protiv selekcija Bugarske i Rumunije, dok će u grupi A rivali biti Albanija, Turska, Srbija i Sjeverna Makedonija, a Balkanijada će biti odlična priprema pred Evropsko prvenstvo koje će se od 19. do 30. jula održati u Podgorici, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore.

-Danas startujemo još jedan ciklus priprema za Evropsko prvenstvo, prije toga odigraćemo Balkansko prvenstvo od 5. do 9. jula u Tirani. Želim da još jednom izrazim veliku zahvalnost Odbojkaškom savezu Crne Gore na velikom prostoru i podršci, koju ova mlada reprezentacija ima. Sve one uslove koje smo imali tokom godine, počev od aprila mjeseca, pokušaćemo da iskoristimo maksimalno i da se što bolje spremimo za to što nas očekuje krajem jula. Drago mi je da je ekipa na prom mjestu zdrava, da su momci bili uključeni kroz mlađe kategorije tokom državnih prvenstava, većina njih je opravdala očekivanja. U ekipi ima određenih izmjena, svi vrlo željno iščekujemo da počnemo sa pripremama i da već sad brusimo formu za Evropsko prvenstvo, kazao je selektor Darko Prebiračević.

Spisak za pripreme - TEHNIČARI: Danilo Šunjevarić (Jedinstvo), Luka Milošević (Budućnost volley), Vasilije Andrović (Mornar); PRIMAČI SERVISA: Vuk Stanojević (Budućnost volley), Filip Milosavljević (Budva), Petar Milosavljević (Budva), Marko Šebek (Jedinstvo), Vasilije Božović (Galeb Liko Soho Group); KOREKTORI: Luka Lojić (Galeb Liko Soho Goup), Kosta Poleksić (Budućnost volley); SREDNJI BLOKERI: Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group), Stefan Petričević (Budućnost volley), Uroš Konatar (Jedinstvo), Dario Karanikić (Galeb Liko Soho Group); LIBERA: Aleksa Radić (Budućnost volley), Ilija Marović (Budva).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:18