Đođić i Pešić / -FOTO: RK BUDVANSKA RIVIJERA BUDVA
22/05/2024 u 14:48 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pešić i Đođić rekli dosta

Sjajni tandem Budvana odlučio da se oprosti od aktivnog igranja

Budvanska rivijera Budva nije uspjela da odbrani trofej u Kupu Crne Gore, a finalna utakmica protiv Lovćena bila je posljednja u karijeri dvojice igrača koji su ostavili veliki trag - golman Lazar Pešić i dugogogodišnji kapiten Radivoje Đođić odlučili su da se oproste od aktivnog igranja.

Obojica su bili među najzaslužnijim što je Budvanska rivijera osvojila dvije šampionske titule i prošle godine trofej Kupa. Pešić koji je ima 35 godina bio je jedan od najboljih golmana u Crnoj Gori, a osim za Budvansku rivijeru nastupao je i matični klub Berane i za slovenačku Škofja Loku, dok je četiri godine stariji Đođić bio jedan od najboljih desnih bekova u Prvoj ligi.

Sjajni tandem u budućnosti bi mogao da bude od pomoći van terena, budući da se klub nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Tužbe za neisplaćene zarade predalo je, naime, čak 13 sadašnjih i bivših igrača, a najbolji strijelac ekipe Đorđo Peruničić nakon finalnog duela Kupa za TVCG je rekao da klub ovako više neće moći da funkcioniše.

- Ne možemo dovoljno zahvaliti za sve što ste uradili za crnogorski, a posebno za rukomet u Budvi. Za očekivati je da budete i dalje dio kluba, sada na nekim drugim pozicijama - objavljeno je na instagram stranici RK Budvanska rivijera Budva.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 21:33