Učesnici turnira u Baru / -FOTO: OSCG
27/03/2023 u 17:35 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pioniri Budućnost voleja pobjednici turnira “Mornar First Challenge kupa" u Baru u odbojci

Drugo mjesto pripalo je Budvi, treći su bili odbojkaši Mornara, a četvrto je bilo Jedinstvo

Pioniri Budućnost Volleja osvojili su prvo mjesto na drugom turniru "Mornar First Challenge" kup u Baru, na kojem su još učestvovali domaćin Mornar, Budva i Jedinstva. Drugo mjesto pripalo je Budvi, treći su bili odbojkaši Mornara, a četvrto je bilo Jedinstvo. Turniru su prisustvovali Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija i Darko Prebiračević, selektor U17 muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

-Drugu godinu zaredom smo organizovali turnir koji će sigurno prerasti u tradicionalni za dječake pionirskog uzrasta, koji počinju sa odbojkaškim utakmicama i kojima ovakva okupljanja najviše znače. Ovom prilikom bih želio da se zahvalim sudijskoj organizaciji koja nam je izašla u susret i dodijelila dvoje mladih sudija, kojima je suđenje ovih utakmica takođe puno pomoglo. Takođe, ispred Odbojkaškog saveza bio je prisutan direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić, kao i selektor U17 muške reprezentacije Crne Gore Darko Prebiračević, koji su uručili nagrade, kazao je Ivan Dobrković, trener Mornara i organizator turnira.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Milošević iz pobjedničke ekipe, a njegovi klupski drugovi Kosta Poleksić i Stefan Petričević su dobili priznanja za najboljeg smečera i srednjeg blokera turnira. Najbolji tehničar je Vasilije Andrović iz Mornara.

Pojedinačne nagrade uručili su selektor U17 muške reprezentacije Crne Gore Darko Prebiračević i seniorski reprezentativac, bivši igrač Jedinstva i Mornar, a sada aktuelni igrač Budućnost voleja Stefan Radević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:49