Gigerih se nada pobjedi u Njemačkoj / -FOTO: DEJAN STARčEVIć
16/02/2024 u 12:51 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Plave" se nadaju dobrom rezultatu na oproštaju

Rukometašice Budućnost Bemaksa sjutra gostuju Bitighajmu u posljednjem kolu Lige šampiona

Gostovanjem u Ludvisburgu i susretom protiv Bitighajama rukometašice Budućnost Bemaksa sjutra završavaju ovosezonsku priču u Ligi šampiona. "Plave" će protiv nejmačkog tima pokušati da se oproste pobjedom, nakon što je zdravstveni bilten mnogo bolji nego pred meč sa Odenzeom kada je ekipu pokosio virus.

Bojana Popović je imala mnogo više igračica na treninzima i mogla da pripremi taktiku za duel protiv Bitighajma, koji je izgubio četiri utakmice u posljednjih pet kola i koji je u lošem ritmu, nakon što je osigurao plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja.

- Konačno smo u punom sastavu trenirali pred meč sa Bitighajmom. Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči, koja je tranziciono dobra i dugo su godina djevojke na okupu, tako da se odlično poznaju. Sigurna sma da ćemo dati maksimum i nadam se dobrom rezultatu - poručila je bek Vanesa Agović.

Bitighajm je savladao "plave" na startu sezone (27:22) u Podgorici, a oslanja se na kolektivnu igru, tranziciju i kontru. Na oproštaju "plavima" neće nedostajati motiva.

- Očekuje nas težak meč, a nadam se da ćemo zadržati nivo iz prethodnih utakmica. Očekujem naše dobro izdanje. Važno je da Ligu šampiona završimo sa dobrim osjećajem. Bitighajm je dobro počeo, a očekivalo se više u nastavku sezone kada su izgubili nekoliko mečeva - istakla je golmanka "plavih" Ana Katri Gigerih.

Susret u Ludvisburgu na programu je sjutra u 16 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 11:32