Rekordan broj učesnika / - FOTO: BUSINESS SUPPORT CENTAR.
09/06/2023 u 10:17 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trka "Telekom Montenegro biznis ran" okupila rekordan broj učesnika

Pobjede Dabovića, Turković i kompanije Custumerstimes na manifestaciji na kojoj je nastupilo 1.659 trkača iz 115 crnogorskih firmi

 

Član podgoričke kompanije Tehnomaks Željko Dabović i Nina Turković iz firme Net 2 pobjednici su tradicionalne manifestacije Telekom Montenegro biznis ran, dok je u ekipnoj konkurenciji najbolja bila ekipa Kastometajms. Zaposleni u privatnom i državnom sektoru nadmetali su se u trci na 5.000 metara na prostoru Vinskog podruma Šipčanik, a u organizaciji Multi sport akademije Majer i Biznis saport centra.

Manifestacije je okupila rekordnih 1.659 trkača iz 115 crnogorskih firmi.

image

Iz 115 firmi rekordnih 1.659 trkača

-- FOTO: BUSINESS SUPPORT CENTAR

Dabović, koji je i prošle godine bio najbolji, trijumfovao je u vremenu 16,24 minuta, ispred Branislava Baltića (Energy Net MNE, 17:14), koji je i prošle godine bio drugoplasirani i Žarka Miročevića (Adriatik bank, 17:29).

U ženskoj konkurencijio Turković je trku istrčala za 22 minuta i pobijedila je ispred Helge Žarnoci (Space INF, 22:16), dok je treća bila Ksenija Ražnatović (Energija u srcu – CEDIS, 23:05).

Za ekipni plasman računata su tri najbolja rezulteta ekipe, dva muška i jednog ženskog člana,

a Kastometajms je imao ukupno vrijeme 1:03,06 sati. Pobjednički tim činili su Denis Trifunov, Sergej Markivic i Anastasija Ravšanova. Drugo mjesto osvojila je ekipa HL DEVICO sa ukupnim vremenom 1:07,58 (Irina Čugunova, Andrej Belaev, Andrej Krašivin), dok je kao trećeplasirana završila firma SPACE ING (1:09, 06 – Vlado Vretečić, Nikola Bojić, Helga Žarnoci).

Titulu Naj Fit tima osvojila je ekipa "ERSTE podiže prašinu" iz Podgorice sa ukupno 98 učesnika, kao i priznanje Fit vomen tima, odnosno ekipe sa najvećim brojem žena - 62.

Priznanja za FIT tim dobile su kompanije koje su imale preko 30 prijavljenih – CKB, Crnogorskog Telekoma, CBCG, Skupštine Crne Gore, Strabaga, Farmegre&Benu, NLB, Luštica development, The Chedi i UCB.

Ekipa kompanije Štrabag dobila je priznanje za najbolju podršku, dok je ekipa kompanije Talas M dobila priznanje Fancy Outfit odnosno nabolju majicu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:27