Sa svečanog defilea / - MILOVAN NOVOVIć
20/07/2022 u 22:32 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) POČELE 57 MOSI: Beranki Mariji Živković prva bronza

Iz Crne Gore učestvuju sportisti Bijelog Polja, Berana, Kolašina, Andrijevice, Mojkovca, Kolašina, Plužina i Pljevalja

Bronzanom medaljom koju je osvojila mlada atletilarka iz Berana Marija Živković, u prvoj trci atletskog programa danas su počele 57 MOSI u Novoj Varoši. On je osvojila treće mjesto u trci na 800 metara, dok je zlato pripalo Milici Tomašević iz Ivanjice a srebro Sari Lečić iz Nove Varoši. Održana je sinoć u pauzi prve fudbalske utakmice između domaćina Nove Varoši i Prijepolja (4:1) i trka muškaraca na 1.500 metara. Zlato je pripalo Bojanu Stanišiću iz Užica, drugo mjesto osvojio je Kalib Zilkić iz Novog Pazara a treće Saši Miljkoviću iz Zubinog Potoka.

image

Na pobjedničkom postolju

- MILOVAN NOVOVIć

Predhodno je na gradskom stadionu u Novoj Varoši održan svečani defile učenika, na kojem se predstavilo dvije hiljade sportista iz 31 opštine koji će se takmičiti u 15 sportskih disciplina. Iz Crne Gore učestvuju sportisti Bijelog Polja, Berana, Kolašina, Andrijevice, Mojkovca, Kolašina, Plužina i Pljevalja.

Otvarajući MOSI predsjednik Opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević pozdravio je sve učesnike i poželio im da se odlično osjećaju a da će se novovarošani postarati po tradiciji da budu dobri domaćini.

-Dobro nam svi došli na ovu veliku sportsku manifestaciju, najveću na ovom dijelu Balkana.Želimo da budemo dobri domaćini, da gradimo mostove prijateljstva i spajamo ljude.Sve granice brišemo sportom-kazao je Vasiljević.

Uručena su i specijalna priznanja za učešće i razvoj MOSI. Dobili su ih bjelopoljac Dragoljub Miško Nedović, mojkovčanin Ljubo Vukadinović, Slaviša Vukašinović, Siniša Nestorović, Nikola Bilić, Milojica Filipović, i posthumno Vlastimir Purić i Enver Međedović.

M.N.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:28