Старт хуманитарне трке / - фото: медиабиро
20/11/2021 u 19:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица трчала за оне коjи то не могу

Први дан манифестације „Подгорица Миленијум ран” окупио преко 500 најмлађих у интересантним тркама. Комплетан износ од котизација отишао на рачун фондације „Буди хуман”

Подгорица је данас трчала за оне коjи то не могу

Први дан манифестациjе „Подгорица Миленијум ран”, у организациjи Секретариjата за културу и спорт Главног града и Мултиспорт академиjе Маjер, протекао jе изнад очекивања.

Преко 500 наjмлађих учествовало jе у интересантним тркама, забављало се, а комплетан износ од котизациjа отишао jе на рачун фондациjе „Буди хуман”.

Ако jе и било неке дилеме пред организациjу овакве трке, сада jе више нема. Одрађен jе сjаjан посао, а расположење свих учесника, као и гледалаца говори нам да смо урадили праву ствар. Посебно смо поносни на чињеницу да ћемо помоћи дjеци коjоj jе новац потребан за лиjечење. Сигуран сам да ће наредне године ова трка бити jош масовниjа и да ће, и то не само Подгоричани, дати jош већи допринос овоj хуманоj мисиjи – истакао jе помоћник секретара за културу и спорт Главног града, Милош Антић након хуманитарне акције „Подгорица трчи за оне који то не могу”.

Испред фондациjе „Буди хуман”, задовољство успjешном акциjом, пренио jе директор Горан Jовановић.

Ово jе феноменална идеjа, не само због прикупљања средстава за лиjечење дjеце, већ и због развиjања свиjести за хумане ствари код малишана, коjи стасаваjу и треба полако да се упознаjу са тим колико значе и колико могу да допринесу овом друштву – поручио jе Jовановић.

Премиjерно издање манифестациjе „Подгорица Миленијум ран” наставља се у недјељу од 10 часова централним догађаjем, тркама на пет, 10, 21 и 42 километра, као и трком ватрогасаца под слоганом „Подгорица трчи”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:06