Црна Гора / - Фото: Рукометни савез Црне Горе
04/08/2021 u 19:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица од сјутра домаћин ЕП за младе рукометашице

Подгорица и Црна Гора од сjутра до 15. августа биће центар европског рукомета за наjбоље играчице у узрасту до 17 година – на Европском првенству наступиће 16 наjбољих репрезентациjа Старог континента подиjељених у четири групе

Црна Гора ће утакмице групне фазе играти у дворани „Верде“, а ривали у групи А су Данска, Аустриjа и Шваjцарска. Пласман у главну рунду избориће двиjе првопласиране селекциjе из групе.

У складу са важећим епидемиолошким мjерама Министарства здравља, присуство публике спортским манифестациjама у затвореном простору могуће jе уз посjедовање наjмање jедног од сљедећих елемената Националне дигиталне КОВИД потврде: комплетно вакцинисан/а или вакцинисан/а jедном дозом вакцине против КОВИД-19, негативан Пу-Си-Ар тест на САРС-Ков-2 не стариjи од 72 сата, доказ да jе особа пребољела КОВИД-19 (прошло не мање од 14 дана и не више од 180 дана од позитивног Пи-Си-Ар или  брзог антигенског теста) или негативан антигенски брзи тест-БАТ не стариjи од 48 сати.

Броj гледалаца у Спортском центру „Морача“ и дворани „Верде“ у коjима се играjу утакмице првенства ограничен jе и не може бити већи од 30% од броjа мjеста за сjедjење.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:36