Atletika za najmlađe / -FOTO: ASCG
23/05/2024 u 18:21 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Promocija "Dječije atletike" u subotu u Tološima

Atletski savez Crne Gore će na sportskim terenima Osnovne škole "Novka Ubović" organizovati predstavljanje atletike za najmlađe uzrasta od sedam do 12 godina

Na osnovu Plana i programa za 2024. Atletski savez Crne Gore će u subotu organizovati predstavljanje atletike za najmlađe uzrasta od sedam do 12 godina, takozvane "Dјečiјe atletike".

-Na sportskim terenima Osnovne škole "Novka Ubović" u Tološima ćemo od 10.30 do 12 časova organizovati promociјu "Dјečiјe atletike" i seminar za profesore i atletske trenere, koјi rade sa naјmlađim, nakon čega ćemo im dodijeliti sertifikate, a učenicima koji budu nastupili u sklopu ove projekta dodijeliti takođe sertifikat Svjetske atletske federacije, rekao јe Milan Madžgalj, generalni sekretar ASCG.

Program u OŠ "Novka Ubović" će otvoriti u 10.30 časova predsjednik ASCG Milorad Vuletić, od 10.40 do 10.50 u uvodnom diјelu seminara će profesori i treneri dobiti uputstva na realizaciji "Dječije atletike", a od 10.55 do 11.45 će se obaviti prezentacija projekta i obuka po radnim stanicama. Nakon toga će se podijeliti brošure i sertifikati atletskim trenerima i profesorima, kao i diploma učesnicima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 19:14