Novljanke bez izgubljenog seta na domaćoj sceni / -FOTO: OSCG
21/04/2023 u 13:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prva meč lopta odbojkašica Herceg Novog za prvu duplu krunu

Treći meč finalne serije plej-ofa protiv Galeba, Novljanke igraju sjutra od 18 časona na svom terenu

Prvu meč loptu da zaokruže savršenu sezonu na domaćoj sceni, na kojoj nijesu izgubile nijedan set, odbojkašice Herceg Novog će imati sjutra u Igalu, gdje će od 18 časova u trećem meču finalne serije plej-ofa ugostiti Galeb Liko Soho Group. U redovima ekipe Milorada Krunića vlada veliko samopouzdanje i vjera da titula ne može da izmakne iz ruku.

-Mislim da sada možemo reći da smo jednom nogom na pragu da osvojimo duplu krunu. Zaista poslije 2:0 ne vjerujem da Galeb može da se vrati u igru. Do juče smo se pribojavali, ali posle pobjede u Baru mislim da nema potrebe za tim, vjerujem da je 2:0 ogromna prednost. Volio bih da bude neizvjesna i dobra utakmica, zbog publike i televizijskog prenosa. Kad protivnici dobro igraju to izvlači nešto dobro iz nas i mi igramo još bolje. Osim što bih volio neizvjesnu utakmicu, naravno volio bih i da mi pobijedimo u tri koraka" istakao je trener Herceg Novog, Milorad Krunić.

Galeb Liko Soho Group ne želi da krunu preda bez borbe. Iako je njegov tim u finalnu seriju plej-ofa ušao sa skraćenom rotacijom trener Galebica Petar Koković želi da vidi reakciju i otpor do kraja serije.

-Bez obzira na dva poraza, moramo pokazati neku reakciju. I sa skraćenim rosterom smo pokazali da u nekim momentima možemo igrati u egalu. Moramo bolje servirati da bi sebi olakšali u terenu. Želim da maksimalno motivisano i borbeno igramo od prvog do poslednjeg poena, kazao je trener Galeb Liko Soho Group-a, Petar Koković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 21:38