Балша Радуловић / - фото: ОСЦГ/Стефан Ивановић
11/06/2021 u 16:34 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић се вратио да заврши започети посао

Млади црногорски одбојкашки тренер након сезона у Саудијској Арабији поново на клупи Будућности

Црногорски одбојкашки тренер Балша Радуловић је имао успјешну дебитантску сезону у иностранству.

Са клубом Ал Етифак изборио је плеј-оф у првенству Саудијске Арабије, али се ипак одлучио за повратак у Будућност.

Велика jе част и задовољство поново бити дио плаво-биjеле породице. Прошло jе само годину дана од како сам напустио клуб. Претходна година је дефинитивно била прекретница кад jе у питању Будућност. Комплетна организациjа, озбиљност и посвећеност људи коjи воде клуб jе на много већем нивоу у односу на период приjе три-четири године, тако да ниjе било дилеме да ли да прихватим позив вољеног клуба – казао је Радуловић.

Млади стручњак ће увијек памтити сезону у Саудијској Арабији, гдје му је понуђен наставак сарадње.

Узимаjући у обзир очекивање принове у породици, прва опциjа jе била повратак у Црну Гору. Лако сам се са људима из Будућности договорио о условима, на обострано задовољство – рекао је најбољи црногорски тренер у домаћој лиги за 2020. годину.

Амбиције „плавих” у предстојећој сезони су високе.

С обзиром да jе гро екипе непромиjењен у односу на период кад сам радио у клубу, врло добро сам упознат са квалитетом играчког кадра. Уколико успиjемо да ангажуjемо jош пар одбојкаша, вjеруjем да ће то бити jедна хомогена екипа са наjвећим амбициjе у свим такмичењима. Сви у клубу ћемо радити да вратимо Будућност на мјесто које јој припада. Сматрам да сам остао недоречен у jедном диjелу, па ћу дати све од себе да током другог мандата на клупи остваримо jош боље резултате, да наредне године имамо jош више сениорских репрезентативаца и да направимо искорак када jе у питању борба за трофеjе – закључио је Радуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:05