MIlena Raičević karaijeru nastavlja u nekom drugom klubu / EPA-EFE-ZSOLT CZEGLEDI
18/12/2023 u 13:43 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raičević potvrdila rastanak: Budućnost će uvijek biti u mom srcu

U bivšoj kapitenki "plave" će imati vjernog navijača

Milena Raičević potvrdila je rastanak sa matičnim klubom i zahvalila svima na podršci tokom teškog perioda, nakon što je Budućnost Bemaks suspendovala poslije njene odluke da tuži od klub za neisplaćene zarade iz sezone kada je bila trudna.

Vjeruje i da će u novom klubu, koji još nije poznat, nastaviti da igra na visokom niovu.

- Danas krećem u novi izazov i želim iskoristiti ovu priliku i zahvalim se svima koji su mi upućivali brojne poruke podrške u jednom veoma teškom trenutku za mene i moju porodicu. Nadam se da ću uspjeti da vam vratim svojim odnosom na terenu i da ćemo se zajednički radovati novim sportskim dostignućima u mom novom klubu - napaisala je Milena Raičević na društvenim mrežama.

Bez obzira na posljednje događaje, ne zaboravlja šta je Budućnost za nju uradila.

- Budućnost će uvijek biti u mom srcu kao moja kuća i želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim Budućnosti na više od 20 godina zajedničkih sportskih borbi. Budućnost zaslužuje uvijek najbolje i u meni će imati vjernog navijača sa željom da novo rukovodstvo ostvari još veće uspjehe na sportskom i poslovnom planu. Naprijed Budućnost i hvala još jednom - dodala je Milena Raičević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 20:36