Marina Rajčić / EPA-EFE-TIBOR ILLYES
09/12/2023 u 18:09 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rajčić: Marta nas je ujedinila

Anastasija Babović sanjala da bude na SP

Marina Rajčič odlično je na golu odmijenila Martu Batinović i bile srećna kako je ekipa protiv Senegala odreagovala nakon poraza od Hrvatske.

- Puno znači pobjeda protiv ovakvih ekipa, u početku je potreban veći fokus nego sa rivalima kao što su Švedska, Dasnka, Norveška, protiv kojih nismo navikli da igramo, jer nemamo puno utakmica protiv takvih ekipa. Nakon svega što se desilo u prošlom meči i toga sa Martom, ovo nam je dobro došlo, kao nelet dobre energije pred duel sa Švedskom - kazala je Rajčić i dodala: - Svi smo ovdje zarad jednog cilja, svi smo tu zajedno, Marta nas je još više ujedinila, ja sam je zamijenila, puno nam nedostaje, mogu reći da je ova utakmica za nju i da smo igrali za nju. Kada smo svi zajedno i kada bodrimo jedni druge, onda se to sve vidi na terenu i nekako je ljepši osjećaj i više se uživa u igri.

Voljela bi Marina da Crna Gora osigura četvrtfinale prije meča sa Švedskom.

- Mnogo bi nam značilo da već izborimo plasman prije tog meča sa Švedskom. Jedva čekamo te utakmice, da se pokažemo i to je naš mentalitet. Nismo došle ovdje da se prošetamo i da se borimo za našu zemlju i da pokažemo drugima kako igramo za našu zemlju.

Debi je imala i Anastasija Babović

- Presrećna sam, san mi je bio da budem ovdje. Ne naravno na ovakav način i želim Marti da se što prije oporavi. Vjerujem da mogu da pomognem, spremna sam. Sanjam ove dane godinu i po, tu sam da dam svoj maksimum i vjerujem da možemo napraviti lijepe stvari - kazala je Babović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jul 2024 04:42