Sa prijema / -FOTO: PG BIRO
30/05/2023 u 14:23 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakčević: Pružiti podršku Kik boks klubu Budućnost

Zamjenik gradonačelnice sastao se sa trenerom Andrejem Đeloševićem i Nemanjom Čađenovićem

Povodom sve boljih rezultata koje ostvaruje Kik boks klub Budućnost iz Podgorice, zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević sastao se sa trenerom Andrejem Đeloševićem i Nemanjom Čađenovićem koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Svjetskom kupu u Istanbulu. Nakon što je prošle godine Filip Sekulović osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu, ovaj sportski kolektiv nastavio je da niže još bolje rezultate.

Rakčević je kazao da će Glavni grad u narednom periodu biti otvoren i u mjeri mogućeg pružiti podršku budućim uspjesima ovoga kluba. Na sastanku kojem je prisustvovao i pomoćnik sekretarke za kulturu i sport, Miloš Antić, istaknuto je da postoji veoma veliki potencijal za ostvarenje dobrih rezultata i velikih uspjeha kada je riječ o borilačkim sportovima u Podgorici i da će Glavni grad nastojati da ih na tom putu podrži.

U ime Kik boks kluba Budućnost Đelošević je zamjeniku gradonačelnice zahvalio na prijemu i kazao da je za mlade ljude koji postižu izuzetne rezultate svaki vid podrške važan i potreban, a naročito kada dolazi iz grada u kojem žive.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
KBK BUDUĆNOST
20. april 2024 06:50