Katarina Bulatović / -FOTO: RSCG
09/08/2023 u 15:38 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Respect your talent“ biće održan sjutra u dvorani "Verde"

Početak je u 10 sati

Događaj „Respect your talent“ biće održan sjutra sa početkom u 10 sati u dvorani „Verde“ tokom slobodnog dana na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina, koje je u Podgorici okupilo 16 najboljih selekcija kontinenta.

Buduće zvijezde evropskog rukometa pozivnicu za učešće zaslužile su kao igračice utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva, a tokom događaja u dvorani „Verde“, imaće priliku da razgovaraju sa dvije članice Kuće slavnih Evropske rukometne federacije (EHF) – Katarinom Bulatović i Anjom Althaus.

Biće to prilika da mlade igračice dobiju korisne savjete od proslavljene crnogorske rukometašice, osvajačice titule prvaka Evrope i srebrne olimpijske medalje sa našim državnim timom, kao i četiri trofeja EHF Lige šampiona, te Njemice koja je tri puta osvajala titulu prvaka Evrope sa klubovima u kojima je nastupala.

Događaj „Respect your talent“ potvrda je da Evropska rukometna federacija (EHF) poklanja veliku pažnju igračima i igračicama koji su prepoznati kao najtalentovaniji u svojim generacijama.

Od crnogorskih reprezentativki događaju će prisustovati Teodora Rončević, Nina Ramusović, Milka Pavlović i Anđela Guberinić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:27