Ivan Perišić se dresom Lovćena / -FOTO: RK LOVćEN
26/06/2023 u 14:46 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

RK Lovćen vratio još jednog Cetinjanina - Ivan Perišić peto pojačanje

Perišić je dijete Lovćena u koji se vraća nakon tačno deset godina

Rukometni klub Lovćen predstavio je i peto pojačanje za narednu sezonu - u matični klub vratio se i desni bek Ivan Perišić, bivši reprezentativac Crne Gore.

Perišić je dijete Lovćena a igrao je u Mađarskoj, gdje je u dresu Cegleda, Dabasa i Budakalasa postigao ukupno preko 1000 pogodaka, dok je posljednju sezonu proveo u kuvajtskom Al Jarmuku.

- Poslije tačno deset godina poklopili su se ponovo, planovi, želje i ambicije popularnog Krofne i Lovćena i dogovor je, kao i u slučaju Pera Miloševića i Mirka Radovića, veoma brzo postignut. Povratak i Ivana Perišića u Lovćen, dodatna je potvrda snažnog opredjeljenja Prestonice Cetinje, kao osnivača kluba i rukovodstva kluba, da pokušaju da urade sve što je u njihovoj moći da Lovćen, sa svojim Cetinjanima, kako iskusnim, tako i mlađim, kao i mlađim igračima iz ostalih crnogorskih gradova, ponovo zauzme mjesto koje mu pripada, prije svega, na regionalnoj mapi, a zašto ne u budućnosti i na mapi Evrope - saopšteno je iz Lovćena.

Prije Perišića, šampion je doveo desno krilo Mirka Radovića, pivota Luku Vujovića, golmana Filipa Borozana i desnog beka Vuka Lakićevića, te vratio na klupu Pera Miloševića.

Sve sa ciljem da bude konkurentan u EHF Evropskoj ligi ili Evropskom kupu, kao i za eventualan nastup u SEHA ligi ako se bude igrala od jeseni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 00:18