Rukometaši Crne Gore / - FOTO: RSCG.ME
03/10/2022 u 13:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Roganović objavio spisak za početak kvalifikacija za EP

Selektor muške seniorske reprezentacije Zoran Roganović objavio je spisak igrača za utakmice protiv Kosova i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će 2024. godine biti održano u Njemačkoj

Crna Gora će u okviru kvalifikacione grupe 7, u Podgorici 12. oktobra dočekati Kosovo, dok četiri dana kasnije gostuje Bosni i Hercegovini u Sarajevu. Protivnik u grupi je još Slovenija.

U odnosu na sastav koji je u aprilskom dvomeču baraža bio bolji od Grčke za plasman na Svjetsko prvenstvo, u sastavu nema desnog beka Stefana Čavora koji je u junu imao operaciju prednjih ukrštenih ligamenata koljena, dok se u nacionalni tim nakon oporavka od povrede vraća golman Nikola Matović. Poziv je ponovo dobio lijevo krilo Aleksandar Bakić.

Na spisku se nalaze: Nebojša Simić, Nikola Matović, Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Mirko Radović, Marko Lasica, Vasko Ševaljević, Miloš Božović, Stevan Vujović, Branko Vujović, Risto Vujačić, Radojica Čepić, Božo Anđelić, Božidar Simić, Vasilije Kaluđerović, Nemanja Grbović, Vuk Lazović i Miodrag Ćorsović.

„Lavovi“ se okupljaju u ponedjeljak, 10. oktobra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:26