Рукометаши Црне Горе / - Фото: РСЦГ
15/03/2022 u 16:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометаши боравили у Никшићу и обавили тестирања

Мушка сениорска репрезентациjа коjа jе на окупу у склопу ЕХФ седмице, данас jе боравила у Никшићу

У „City fitness“-u са коjим jе недавно закључен споразум о партнерству, играчи су обавили тестирања са циљем утврђивања тренутне форме и далjег праћења напретка уочи баража за Свjетско првенство коjи их очекуjе у априлу и у коjем ће играти против бољег из двомеча Босне и Херцеговине и Грчке.

Тестирања су обављена у присуству стручних лица новог партнера Игора Огњеновића и Ивана Васиљевића, те кондиционог тренера нашег тима Антона Клаесона.

Споразумом коjи jе недавно закључен, предвиђено jе да ће свим репрезентативним селекциjама бесплатно бити уструпљене на коришћење услуге, те савремена апаратуру центра „City fitness“ у Никшићу. Такође, нови партнер се обавезао да ће њихова стручна лица бити на располагању Савезу, за потребе припрема репрезентативаца и националних селекциjа.

Стручном штабу националних селекциjа на располагању ће бити и спортски психолог, коjи jе уочи Европског првенства у jануару, одржао сjаjно предавање, коjе jе било корисно играчима пред историjски резултат остварен у Мађарскоj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:00