/ - Фото: М.Н.
15/11/2021 u 15:37 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометаши Јединства у Беранама савладали Комове 21:18

Славили након четири године

Рукометаши  бјелопољског Јединства побиједили су у гостима екипу Комова из Андријевице, резултатом 21:18, у  седмом колу Прве црногроске лиге.Бјелопољцима је ово први тријумф над Комовима још од 2017. године.

Најбољи у тиму Јединства био је Данило Јоксимовић који је шест пута затресао мрежу Комова, Едвин Кучевић постигао је пет голова, гол мање дао је Никола Јелић, а у листу стријелаца уписали су се и Ненад Војиновић и Бојан Варагић са по три. Посебно се истакао и голман Бјелопољаца, Емир Кајевић, са чак десет одбрана.На крају изабран је Кајевић, који је иначе са 180 килограма један од најтежих спортиста на свијету, за играча утакмице.

У пораженој екипи најефикаснији је био Милија Кастратовић са пет голова, док су Предраг Стојановић и Душко Трифуновић дали по четири.

Тренер рукометаша Јединства, Евелин Хасановић, казао је да је ово велики тријумф за бјелопољски тим.

-Потврдили смо добру форму и потврдили побједу у псоледњем колу на нашем паркету против Даниловграда. Комови су кренули јако и већ у 12. минуту имали 6 -1. Међутим, жеља за побједом наших момака и квалитетна игра довели су нас до побједе. Играла се добра одбрана на обје стране, што је резултурало малом броју голова, али свакако да смо и више него задовољни- рекао је Хасановић након меча.

Један од најбољих у досадашњем дијелу првенства Ервин Љаљевић имао је десет одбрана. И дао велики допринос побједи.

-Ово је само плод нашег мукотрпног рада. Играмо добро и очекујемо да тако наставимо и у наредним утакмицама. Побједа је тим дража јер смо савладали одличну екипу из Андријевице, након што смо у поледње четири сезоне стално трпјели поразе-казао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:05