Поповић на мечу са Борусијом Дортмунд / - фото: ЖРК Будућност
25/09/2021 u 15:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометашице Будућности у Данској очекује спектакл за уживање

Поповић: Надам се да пуна дворана код мојих играчица неће изазвати додатни притисак, већ додатну мотивациjу

Рукометашице Будућности у недјељу крећу са серијом утакмица у Лиги шампиона у којима неће имати императив резултата.

Након пораза од директних конкурената за шесто мјесто у групи, Подравке и Борусије Дортмунд, изабранице Бојане Поповић гостују Есбјергу.

Шеф стручноф штаба је пред меч у Данској највише говорила о стварима које нису изгледале како треба на старту сезоне и начинима како да се исте поправе.

Чињеница jе да смо примили доста голова у прва два меча, нарочито против Борусиjе. На томе наjвише треба да радимо. Ствар jе у агресиjи, а jедан фаул би риjешио доста ствари. Међутим, то jе младост, коjа све то разумиjе, жели, хоће, али тренутно, своjим квалитетом то не може да покриjе. Радимо на стварима да се поправи индивидуални дуел и да свака од њих буде боља, како би одбрана могла да функционише. Принципи мораjу да се науче. Дjевоjке заиста желе и покушаваjу да се поправе и слушаjу оне коjе су дуже у клубу. Некад успиjе, некад не. На томе морамо да радимо и будемо стрпљиви како би могли да парирамо ривалима – казала је Поповић.

Евидентна је била треба код младих рукометашица Будућности на старту сезоне. Бојана поручује да ће јој главни циљ бити управо да опусти своје изабранице.

Искрено се надам да ће у Данскоj уживати jер ће послиjе дужег времена играти у пуноj дворани у правоj рукометноj атмосфери. Надам се да то код њих неће изазвати додатни притисак, већ додатну мотивациjу.

Будућност против Есбјерга нема шта да изгуби.

Есбјерг је одлична екипа, са доста репрезентативки, имају у домаћој лиги велики број јаких утакмица, тако да неће бити лако. Пробаћемо да дамо максимум, па ћемо да видимо за шта jе то довољно – закључила је Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:15