Са потписивања уговора / - Фото: РСЦГ
08/03/2022 u 18:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометни савез јачи за новог партнера

Рукометни савез Црне Горе од данас има новог партнера – успjешна сарадња са „Healthy life“ из Никшића, данас jе озваничена потписивањем споразума о партнерству.

Параф на споразум ставили су предсjедник Савеза Петар Каписода и извршни директор „Хеалтхy лифе“ Игор Огњеновић.

Споразумом jе предвиђено да ће „Healthy life“ за потребе Савеза, свим репрезентативним селекциjама бесплатно уступити на коришћење услуге, те савремену апаратуру свог центра „City fitness“ у Никшићу. Такође, нови партнер се обавезао да ће њихова стручна лица бити на располагању Савезу, за потребе припрема репрезентативаца и националних селекциjа. Стручном штабу националних селекциjа на располагању ће бити и спортски психолог, коjи jе уочи Европског првенства у jануару, одржао сjаjно предавање, коjе jе било корисно играчима пред историjски резултат остварен у Мађарскоj.

Савез ће с друге стране, новом партнеру пружити адекватну маркетиншку промоциjу, са циљем остваривања заjедничких пословних и спортских цилjева.

Мушка сениорска репрезентациjа већ наредне седмице ће у простору новог партнера обавити одређена тестирања са циљем утврђивања тренутне форме играча и даљег праћења напретка уочи баража за Свjетско првенство коjи jе на програму у априлу, те других предстоjећих активности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 05:22