Са потписивања уговора / - Фото: РСЦГ
01/02/2022 u 19:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометни савез наставља сарадњу са спонзором

Нови уговор о спонзорству са jедним од наjзначаjниjих партнера, параф на исти ставили предсjедник Савеза Петар Каписода и представник компаниjе „СБбет“ Игор Муjовић

Рукометни савез Црне Горе и „СБбет“ настављаjу сарадњу. Нови уговор о спонзорству са jедним од наjзначаjниjих партнера потписан jе у просториjама Савеза, а параф на исти ставили су предсjедник Савеза Петар Каписода и представник компаниjе „СБбет“ Игор Муjовић.

„СБбет“ jе партнер Савеза од новембра 2019. године, а узимаjући у обзир чињеницу да jе сараднjа била на обострано задовољство, очекивано jе било да ће уговор други пут бити продужен.

Уговором jе предвиђено да ће све репрезентативне селекциjе као и претходних година, на опреми носити лого „СБбет-а“, а та компаниjа и далjе ће бити спонзор Прве мушке и Прве женске лиге, чиjи званични назив ће дакле, бити СБбет Прва мушка и СБбет Прва женска лига.

- Потписуjемо први спонзорски уговор у 2022. години и то након историjског успjеха наших рукометаша, коjи су наjавили успjешну годину за црногорски рукомет. Посебно jе задовољство када потписуjемо уговор са компаниjом коjа jе међу првима постала партнер Савеза, након доласка новог руководства. За СБ Бет могу да кажем да jе сада већ традиционални партнер Савеза, а чињеница да други пут продужавамо уговор, потврђуjе да jе досадашња сарадња била на обострано задовољство. И раниjе сам нагласио да jе ова сарадња за мене посебна. СБбет jе партнер са коjим ћемо вjеруjем не само наставити исту на обострано задовољство, већ jе подићи на виши ниво. Вjеруjем такође, да ће већи броj компаниjа слиjедити примjер друштвене одговорности „СБбет“-а, jер свим селекциjама морамо да обезбиjедимо наjбоље могуће услове за рад, уколико желимо да будемо конкурентни на међународноj сцени - казао jе Каписода.

- СБбет као компаниjа коjа друштвену одговорност ставља међу водиље свог пословања, продужетак сарадње са рукометним савезом Црне Горе по други пут представља велико задовољство. Желимо да и током ове године будемо поносни покровитељ ових срчаних дjевоjака и момака коjи уjедно представљаjу наjбољу генерациjу црногорског рукомета. У свим вашим даљим такмичењима наставићемо да вас подржавамо и поносно стоjимо на дресу репрезентациjе коjа на наjбољи начин представља своjу државу - казао jе Муjовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 18:00