Milović i Čađenović / -FOTO: ŠSCG
01/03/2023 u 17:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šahovski savez i CEDIS nastavljaju saradnju

Ugovor o sponzorstvu vrijedan 4.500 eura potpisali su izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović i predsjednik Šahovskog saveza Jovan Milović

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) i ove godine finansijski podržaće Šahovski savez, čime je još jednom potvrđen stabilan partnerski odnos sa krovnom institucijom crnogorskog šaha, saopšteno je iz te kompanije. Ovogodišnje sponzorstvo je vrijedno 4.500 eura i dominantno će biti usmjereno na organizaciju dva evropska šampionata u okviru kojih će Šahovski savez ugostiti neke od naboljih šahista i šahistkinja svijeta. Ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović i predsjednik Šahovskog saveza Jovan Milović.

Čađenović je kazao da je CEDIS, od osnivanja kompanije, čvrsto opredijeljen da kroz društveno odgovorne aktivnosti dio sredstava usmjerava na unapređenje i promociju šaha, uz dodatnu motivaciju i riješenost da saradnja sa Šahovskim savezom bude nastavljena i u perspektivi. Prema riječima Milovića, dugogodišnje prijateljstvo asocijacije na čijem je čelu i CEDIS-a protkano je uspjesima, napretkom i progresom te drevne igre u Crnoj Gori.

-Velika je privilegija da jedna od najuspješnijih kompanija u državi, bude prijatelj naših akcija, a sa ponosom ističemo da je CEDIS dominantno bio partner aktivnosti koje su vezane za mlade šahiste. Tako je vaša kompanija, prethodne godine, bila sponzor Pionirskog prvenstva, finalnog turnira kadetskog prvenstva gdje je kroz čitav ciklus takmičenja nastupilo gotovo 400 mladih šahista i šahistkinja, rekao je Milović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:00