Доминантно до трећег трофеја у Свјетској лиги / - фото: FINA.ORG/FACEBOOK
02/07/2021 u 16:18 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шћепановић: Тешко је наћи ману оваквом резултату

Помоћни тренер црногорских ватерполиста поручује да не треба бити претјерано скроман и да треба казати да ће „црвени” након успјеха у Свјетској лиги, јурити медаљу и у Токију

Резултат за понос остварили су ватерполисти Црне Горе у Тбилисију.

Донијели су „црвени” трећу златну медаљу са Свјетске лиге.

Посебно је поносан био помоћни тренер Милош Шћепановић, који је у Марсеју шеф стручног штаба Владану Спаићу и Урошу Чучковићу.

Тешко је наћи ману оваквом резултату и игри. Момци су прије свега показали велику жељу и огромну борбеност. Добили смо огромну дозу самопоуздања, која је неопходна за Олимпијски игре. На крилима овог успјеха улазимо у завршни дио припрема – рекао је Шћепановић.

Помоћник Владимира Гојковића поручује да није било лако доћи до пехара, као што се то можда може закључити из резултата.

Свјетска лига је значајно такмичење и златна медаља у Грузији је велики успјех за наш спорт уопште. Завршни турнир је одржан непосредно пред Олимпијске игре и можда ће остати у сјенци такмичења у Токију. Уосталом, наступ у Тбилисију је и нама био у служби онога што сви прижељкујемо, а то је, да не будем претјерано скроман, освајање једине медаље која фали црногорском ватерполу. Зато су ови момци силно мотивисани. Остале екипе ће бити спремније и уиграније, али ћемо и ми – поручио је Шћепановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:52