владимир гојковић / - всцг фото
29/07/2021 u 10:20 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Селектор Гојковић: Хрватска заслужено славила, окрећемо се Казахстану

Имамо још двије утакмице да обезбиједимо пролаз, поручио је селектор Владимир Гојковић

Након пораза од Хрватске, селектор ватерполо репрезентације Црне Горе, Владимир Гојковић је истакао да је тешко сада анализирати меч, али да мора честитати екипи Хрватске на заслуженој побједи.

– Побиједити пет разлике није случајно, имали смо изузетну прву четвртину, натпливали их и створили велики број чистих шанси које нисмо искористили, и промашили велики број играча више, а то се против њих мора искористити. Касније је било тешко, имали смо велики број пропуста у одбрани, и тешко је надокнадити такав заостатак – истакао је Гојковић.

Гојковић је истакао да су се Хрвати бранили сјајно са играчем мање, те да су знали да казне наше промашаје на минус два и минус три.

– Није испало добро. Тешановић је имао одличну утакмицу и не мже му се ништа приговорити, али без анализе, не могу говорити. Покушали смо на индивидуални квалитет да се вратимо, али ако не вратимо одбрану на ниво то онда није то. Имамо још двије утакмице да обезбиједимо пролаз. Сачекаћемо да видимо меч Аустралије и Србије сјутра, али видјели смо да су све екипе доста добре и јаке, тако да се ми окрећемо мечу са Казахстаном као да је најважнија утакмица – поручио је Гојковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:30