Odlična manifestacija na Bioču / -FOTO: CGŠSS
03/05/2023 u 12:25 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sportske igre malih škola na Bioču pun pogodak

Sportsko-rekreativno druženje malih škola - Boiče 2023" okupilo oko 150 učenika iz 12 škola

Osnovna škola "18. oktobar", uz podršku Crnogorskog školskog sportskog saveza bila je organizator i domaćin manifestacije "Sportsko-rekreativno druženje malih škola – Bioče 2023", u kojoj je učestvovalo oko 150 učenika.

Učenici iz 12 škola su se nadmetali: u štafetnim igrama "poligon prepreka i sastavi najdužu riječ", u "nadvlačenju konopca", a timovi iz svih škola odmjerili su svoje vještine i u malom fudbalu.

Pored organizatora - OŠ "18. oktobar" učestvovali su učenici osnovnih škola: "Blažo Mraković" (Donji Zagarač), "Milosav Koljenšić" (Slap na Zeti), "Savo Kažić" (Barutana), "Boško Radulović" (Komani), "Đerđ Kastrioti-Skenderbeg" (Zatrijebač), "Đoko Prelević" (Ubli), "Šćepan Đukić" (Lijeva Rijeka), "Vojin Popović" (Drezga), "Međurječje" (Međurječje), "Vladika Danilo" (Zeta) i "Mojsije Stevanović" (Manastir Morača).

Poslije neizvjesnih i zanimljivih nadmetanja na kraju najuspješnija je bila OŠ "Milosav Koljenšić"(Slap na Zeti), ispred OŠ "Đoko Prelević"(Ubli) i OŠ "Vladika Danilo" (Zeta).

-Školski poligon je bio ispunjen takmičarskim duhom uz neizostavnu podršku i bodrenje navijača. Zahvaljujemo se svim školama na učešću i druženju i čestitamo učenicima i nastavnicima na postignutim rezultatima, saopštili su organizatori.

Crnogorski školski sportski savez je obezbijedio nagrade – pehare, medalje i diplome i dao punu podršku organizaciji ove i sličnih manifestacija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:00