Михаел Шумахер / - FOTO: EPA/DIEGO AZUBEL
23/05/2022 u 09:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шумахер прије незгоде оставио тестамент, богатство вриједно стотинама милиона долара

Легендарни возач Формуле 1 Михаел Шумахер још крајем 2013. године доживио је незгоду на скијању и од тада се о његовом здрављу зна веома мало

Он се налази у својој кући под надзором породице и љекара, а само ситни детаљи познати су о његовом животу у последњих девет година.

Међународни медиjи сазнаjу да jе Михаел Шумахер оставио тестамент три године прије несреће.

Иако ниjе лично говорио о износу, чини се да би то било око 750 милиона фунти, односно нешто више од 900 милиона долара, тврде новинари саjта thesportrush.com.

Шумахер jе на ту тему говорио 2010. године и рекао да цће новац остати породици.

- Да, направио сам тестамент jер сам породичан човјек. Али то има мање везе са Формулом 1, вецћ више са чињеницом да у свакодневном животу може било шта да се деси - рекао jе Шумахер.

Корина Шумахер jе често изjављивала да њен муж добиjа наjбољу могућу његу.

- Он jе сада у наjбољим рукама и чинимо све што можемо да му помогнемо. Покушаjте да схватите да поштуjемо Михаелову жељу да чува своjе здравље у таjности. Будите сигурни да jе он у наjбољим рукама и да радимо све што jе људски могуцће да му помогнемо. Молимо вас да разумијете да следимо Михаелове жеље и да ово осетљиво питање држимо као и увијек приватно - рекла jе Шумиjева супруга.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:56