Михаел Шумахер / - Фото: Твитер
09/09/2021 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шумахерова супруга: Михаел ми показује колико је снажан, жиивмо заједно у нашој кући

Породица легендарног возача Формуле 1, Михаела Шумахера, ријетко се оглашава и у јавност износи детаље о здравственом стању чувеног Њемца

Овога пута кратко се огласила његова супруга и испричала у каквом је стању Михаел који је још крајем 2'013. године доживио несрећу на скијању када је задобио тешке повреде главе.

- Михаел је овдје. Другачији, али је овдје и то нам даје снагу. Он ми свакодневно показује колико је снажан. Живимо заједно у нашој кући. Идемо на терапије. Радимо све како би Михаел био боље. И да једноставно осјети нашу породицу, нашу везу - рекла је Корина Шумахер, пренио је Скај.

- Без обзира на све, ја ћу урадити све што могу. Сви ћемо. Покушавамо да наставимо даље као породица, на начин који је Михаел волио и воли. И настављамо даље са нашим животима - додала је.

Шумахер је седмоструки свјетски шампион Формуле 1 и један од најбољих возача свих времена. Он је двије титуле освојио са Бенетоном (1994, 1995), а затим пет узастопних са Фераријем, од 2000. до 2004. године. Повукао се 2006. године, али се на стазу вратио од 2010. до 2012. године, када је возио за Мерцедес.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:42