Минић и Јечменица / - фото: ОСЦГ
02/09/2021 u 12:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свака побједа равна освајању трофеја

Црногорски одбојкаши одрадили први тренинг у Острави, гдје ће играти своје мечеве на Европском првенству

Репрезентативци Црне Горе одрадили су јутрос први тренинг у Острави, попришту Еврпског првенства.

Из ОСЦГ подсјећају да ће то бити други узастопни наступ изабраника Вељка Башића на наjвећоj континенталноj смотри, на коjоj ће им овог пута ривали бити Бугарска, Италиjа, Словениjа, домаћин Чешка и Бjелорусиjа.

Група jе изазовна, мислим да нисмо без шанси да прођемо у осмину финала. Већ имамо искуство играња на Европском првенству, знамо шта нас чека и на терену и ван њега. Силно смо мотивисани и надамо се наjбољем. Добро jе што смо побjедом завршили припремни период и у добром расположењу идемо на Европско првенство – истиче коректор „црвених” Александар Минић.

Црногорци су јутрос одрадили тренинг у теретани, а од 12.30 је тренинг са лоптом у „Остравар арени” у коjоj се играjу утакмице.

Први меч на програму jе у петак, 3. септембра у 17.15 часова, а ривал jе Бугарска.

Сам пласман на Европско првенство велики jе успjех, када се зна колика нам jе база. Због тога jе свака побjеда за нас равна осваjању трофеjа, али с друге стране, надам се да ће наш наступ на Европском првенству бити мотив за  неке нове клинце да крену истим стопама. Даћемо све од себе, борити се и видjећемо за шта ће то бити довољно – казао jе средњи блокер Иван Jечменица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:25