Nikšić opet domaćin / -FOTO: USNCG
29/11/2023 u 09:23 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Svečanost proglašenja najboljih u 2023. u izboru USNCG 22. decembra

Osim najboljem sportisti Crne Gore, USNCG će dodijeliti i nagrade najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2022. godini, kao i "Priznanje Ranko Jovović"

Svečanost proglašenja najboljeg crnogorskog sportiste u 2023. godini u izboru Udruženja sportskih novinara Crne Gore biće održana 22. decembra u 11 časova u Nikšiću.

Udruženje će, osim najboljem sportisti Crne Gore, dodijeliti i nagrade najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2022. godini, kao i "Priznanje Ranko Jovović" u znak sjećanja na doajena crnogorskog sportskog novinarstva.

– Na tako rano objavljivanje datuma održavanja ceremonije odlučili smo se kako ne bi došli u situaciju da se preklapamo sa ostalim institucijama koje organizuju slične manifestacije, ali i iz razloga da sportisti i naše kolege novinari razmišljaju o finišu kalendarske godine – kazao je predsjednik USNCG Veselin Drljević.

Kao prethodnih godina, svečanost proglašenja će i ove godine biti upriličena na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:06