Uspješan nastup u Beogradu / -FOTO: KBK RAD
03/04/2023 u 15:05 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Takmičari Kik boks kluba Rad osvojili šest medalja na Evropskom kupu u Beogradu

Viktor Dukić zlatni, srebrno pripalo Luki Beleviću, dok su se bronzanim odličjima okitili Teofana Milošević, Nemanja Drobnjak, Jovan Fatić i Vasilije Bubanja

Takmičari kik boks kluba Rad osvojili su šest medalja na Evropskom kupu koji je proteklog vikenda održan u Beogradu.Viktor Dukić je potvrdio svoju dominaciju sa dvije pobjede i osvajanjem zlatne medalje. Srebrnu medalju je osvojio Luka Belević, dok su se bronzanim odličjima okitili Teofana Milošević, Nemanja Drobnjak, Jovan Fatić i Vasilije Bubanja.

-Na Evropskom kupu u Beogradu učestvovali smo sa šest takmičara i osvojili smo isto toliko medalja, što je veliki uspjeh za naš klub. Jovan Fatić je pobijedio u prvom meču dominantno, u drugom meču je bio bolji od njegovog protivnika ali nije mogao pobijediti sudije koje su disciplini kik light dozvoljavale njegovom rivalu da udara jako, a svaki Jovanov i malo jači udarac su kažnjavali opomenom i diskvalifikacijom. Slična situacija se dogodila i Vasiliju Bubanji, pa će njih dvojica ubuduće raditi disciplinu lou kik. Čestitam Viktoru Dukiću jer je i na Evropskom kupu pokazao dominaciju, čestitam Nemanji Drobnjaku za dvije veličanstvene pobjede, kao i Teofani Milošević jer su pokazali vrhunski talenat i sposobnost da osvajaju medalje na najvećim međunarodnim takmičenjima, rekao je trener Kik boks kluba Rad Veselin Piletić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:40