Trka kod vinskog podruma Šipčanik / -FOTO: MULTI SPORT AKADEMIJA MAJER
30/05/2023 u 13:43 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Telekom Montenegro biznis ran 8. juna u Podgorici

Startni paket, koji iznosi 33 eura uključuje zvaničnu majicu događaja, startni broj sa čipom za elektronsko mjerenje, finišer medalju, okrepu nakon trke, ulaz u Run i Fun zonu i kupon za večeru uz jedno piće

Revijalno sportsko takmičenje, Telekom Montenegro biznis ran u organizaciji Multisport Akademija Majer i Business Support centar biće održano 8. juna u Podgorici. Radi se o jedinstvenom korporativno-sportskom dogadjaju, čiji je zadatak usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, kao i bolju interpersonalnu komunikaciju kako zaposlenih unutar kompanije tako i među kompanijama.

-Namjera organizatora je da kroz osnovne prednosti sporta, kao što su takmičarski i timski duh podstaknu komunikaciju i umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija, ali i doprinese zdravlju zaposlenih. Partner trke je kompanija Telekom, koja je prepoznala značaj trke i ono šta ona nudi svim kompanijama, piše u saopštenju organizatora.

Trka će biti održana kod vinskog podruma Šipčanik, na stazi dugoj 5.000 metara. Rok za prijavu ističe 31. maja, a cijena startnog paketa iznosi 33 eura. Startni paket uključuje zvaničnu majicu događaja, startni broj sa čipom za elektronsko mjerenje vremena, finisher medalju, okrepu nakon trke, ulaz u Run i Fun zonu i kupon za večeru uz jedno piće.

Pravo učešća imaju svi zaposleni u privatnom i javnom sektoru. Takmičari će se nadmetati pojedinačno, muškarci i žene i ekipno. U ekipnom takmičenju računaju se najbolja tri vremena takmičara iz svake firme od čega najmanje jedno mora biti žena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:04