Војин Ћаћић / -Фото: ODBOJKA.ME
22/04/2022 u 22:51 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тешка повреда Воjина Ћаћића, капитен одбојкаша Црне Горе оперисао Ахилову тетиву

Чека га пауза од пет до седам мјесеци

Одбоjкаши Црне Горе ће у августовским квалификациjама покушати трећи пут узастопно да изборе пласман на Европско првенство, а посао ће им бити максимално отежан jер ће се за визу борити без капитена Воjина Ћаћића!

Понаjбољег играча наше репрезентациjе, наиме, чека вишемjесечна пауза због тешке повреде Ахилове тетиве, коjу jе доживио на првом мечу финала плеj-офа Бундеслиге између његовог Фридрихсхафена и Берлина.

-На утакмици против Берлина, почетком другог сета сам повриjедио Ахилову тетиву. Оперисао сам се у уторак, операциjа jе добро прошла, доктор jе рекао да jе споjио тетиву успjешно и сада ме чека неколико мjесеци опоравка. Неке прогнозе су да бих између пет и седам мjесеци могао да се вратим на терен, у зависности од тога како буде тетива зарастала и како буде ишао процес рехабилитациjе - казао jе Воjин Ћаћић, а преноси сајт www.odbojka.me

Како jе саопштено из Фридрихсхафена, коjи у финалноj сериjи води 2-0 у побjедама, Ћаћић jе почетком другог сета изненада пао на терен и одмах jе био свjестан тежине повреде. Повриjедио се приликом jедне акциjе у нападу.

Ћаћић jе већ успjешно оперисао Ахилову тетиву, пред њим је период мировања и опоравка, како би се успjешно вратио за наредну сезону.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:33