Rezultat u seriji 1:1 / -FOTO: OSCG
19/04/2024 u 14:22 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Treći meč finala plej ofa odbojkaša sjutra u Budvi

Nakon dva meča u seriji koja se igra do tri pobjede rezultat između odbojkaša Budve i Budućnosti neriješen 1:1

Odbojkaši Budve i Budućnost voleja odigraće treći meč finala plej-ofa EPCG Superlige sjutra veče u 18 časova u dvorani Mediteranski sportski centar. Rezultat u finalnoj seriji, koja se igra do tri pobjede je 1:1, nakon što su oba tima slavila na domaćem terenu – Budva u prvom meču 3:0, Budućnost u "Morači" 3:2.

Peti ovosezonski susret najvećih rivala, računajući i ligaški dio šampionata, i jedni i drugi čekaju sa nestrpljenjem. Težak zadatak očekuje nekadašnji reprezentativac Crne Gore, srednji bloker, Ivan Ječmenica.

-Ono što je sigurno jeste da nas očekuje jedna jako teška utakmica. Poslije poraza u Podgorici moramo biti jako oprezni i maksimalno fokusirani da bi sačuvali prednost domaćeg terena u ovom finalu. Dobro se poznajemo, tako da teško može biti nekih iznenađenja – ono što je najbitnije jeste motivacija i strpljenje. Dosta je bilo grešaka u prethodnim utakmicama tako da ćemo se potruditi da to svedemo na minimum, istakao je jedan od najiskusnijih igrača Budve.

Bosanskohercegovački internacionalac u redovima Podgoričana Adnan Silajdžić istakao je da njegova ekipa u sjajnom ambijentu dočekuje meč u Budvi.

-Očekujem jednu vrlo dobru utakmicu. Pokazali smo u prošloj da možemo da se nadmećemo sa ekipom Budve. Atmosfera u ekipi je na dobrom nivou i vjerujem da možemo nastaviti sa dobrom igrom i u nastavku finalne serije, kazao je Adnan Silajdžić.

Četvrti meč finalne serije u Podgorici na programu je u srijedu sa početkom u 19 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:40