Zagreb će ugostiti Olborg / JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF/HOO-JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF
11/10/2023 u 11:09 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trener Zagreba: Nismo Aleksandra Prijović, ali dođite da nas gledate

Andrija Nikolić se našalio prije meča protiv Olborga

Liga šampiona za rukometaše nastavlja se večeras i sjutra mečevima četvrte runde i u najavi biće veoma zanimljiva.

Derbi grupe A igraju Kil i Kielce, dok će Zagreb koji je u minuloj rundi očitao lekciju skupocjenom norveškom projektu Kolstadu ugostiti danski Olborg, predvođen jednim od najboljih igrača danačnjice Mikelom Hansenom i sjajnim golmanom Niklasom Landinom.

Zagrebačka Arena je bila sablasno prazna protiv Kolstada, ali je srpska folk pjevačica Aleksandra Prijović napravila dar-mar u glavnom gradu Hrvatske. Prijovićeva je karte za prva tri koncerta rasprodala za 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno nešto više od 48 sati.

To je izazvalo brojne reakcije u Hrvatskoj, a šali su se okrenuli i rukometaši Zagreba, tačnije njihov trener Andrija Nikolić.

- Možda bi bilo dobro da Aleksandra Prijović dođe na utakmicu pa da napunimo Arenu. Možda nije bilo mnogo ljudi za prošle utakmice, ali nadamo se da će biti malo više protiv Olborga - našalio se Nikolić prije meča.

Vjeruje da će publika prepoznati momenat da podrži ekipu.

- Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige šampiona sa Olborgom, kog predvodi jedan od najboljih igrača svijeta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam slušam takvu muziku) da napuni Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše momke da probaju da osvoje važne bodove - naveo je Nikolić.

Parovi četvrtog kola (Grupa A, danas): Kil - Kielce (20.45). Četvrtak: Kolstad - PIk Seged (18.45), Zagreb - Olborg (18.45), PSŽ - Eurofarm Pelister (20.45). Grupa B (danas): Vesprem - Porto (18.45), Celje - Monpelje (18.45). Četvrtak: Visla - Magdeburg (20.45), Barselona - GOG (20.45).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:43