Одбојкаши Будве апсолутни фаворити / - фото: ЦЕВ
19/11/2021 u 16:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У женској конкуренцији 21, код мушкараца седам екипа у Купу Црне Горе

Одбојкаши Будве као браниоци трофеја имају директну проходност у полуфинале

За трофеј у Купу Црне Горе за одбојкашице конкурисаће 21 екипа, док ће се у мушкој конкуренцији надметати седам клубова.

Жребом у Подгорици је одлучено да се у уводној рунди најмасовнијег такмичења за одбојкашице, 27. или 28. новембра састану Мркојевићи и Ловћен.

Парови другог кола (4. и 5. децембар) су: Иванград 2011Горштак, НикшићJединство, РударМедитеран, Топ волејБудућност волеј.

У осмини финала (11. и 12. децембар) ће играти: Волеј стар – побjедник меча Мркоjевићи/Ловћен, Гимназиjалац Галеб, Херцег НовиЛука Бар, Иванград 2011/Горштак – Будва, Морача – Топ волеј/Будућност волеј, ИбарАкадемиjа, Албатрос – Никшић/Jединство и Гребаjе – Рудар/Медитеран.

Четвртфинале је планирано за 18. и 19. децембар, а састају се: Ибар/Академиjа – Волеј стар/Мркоjевићи/Ловћен, Гребаjе/Рудар/Медитеран – Иванград 2011/Горштак / Будва, Херцег Нови/Лука Бар – Морача/Топ волеј/Будућност волеј и Гимназиjалац/Галеб – Албатрос/Никшић/Jединство.   

Код мушкараца директну проходност у полуфинале има бранилац трофеја Будва, док се у четвртфиналу (11. и 12. децембар), састају: Сутjеска Морнар, МедитеранГалеб и Будућност волејJединство.

Жребом је руководио комесар такмичења Одбојкашког савеза Црне Горе, Милош Jовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:29