Ekipno zlato za džudiskinje / -FOTO: COK
01/06/2023 u 21:45 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ženskoj džudo selekciji zlato u timskoj konkurenciji

Crnogorski džudisti Emil Sinanović (do 66 kg), Nikola Gardašević (do 81 kg), Danilo Pantić (do 100 kg) okitili se timskom bronzom

Crnogorska ženska džudo selekcija osvojila je zlato u timskoj konkurenciji. Milana Stevanović (do 52 kg), Tamara Gardašević (do 63 kg) i Ivana Šunjević (do 70 kg) bile su slobodne u prvom kolu, zatim su nadmašile rivalke iz Kipra, a u borbi za zlato bile su bolje od Luksemburžanki Monik Kedinger, Anet Mozr i Lene Šmit. Prethodno su njih tri u pojedinačnoj konkurenciji osvojile medalje - Šunjević srebrnu, Gardašević i Stevanović bronzane.

-Nismo očekivale ovakav rezultat, srećne smo, jer smo ostvarile veliki uspjeh. Ja se čak nisam ni borila u svojoj kategoriji, već u jačoj. Uspjele smo, idemo dalje, ovo je podstrek za nove obaveze, kazala je Ivana Šunjević.

Crnogorski džudisti - Emil Sinanović (do 66 kg), Nikola Gardašević (do 81 kg), Danilo Pantić (do 100 kg) okitili se bronzanom medaljom u timskoj konkurenciji. Na startu su pobijedili Andoru, zatim izgubili od Kipra, da bi u borbi za treće mjesto savladali Lihtenštajn (3:0). Gardašević je bio zlatni u pojedinačnoj konkurenciji, a Pantić i Sinanović srebrni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:42