/ foto: ivan petrović
29/11/2023 u 16:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šćekić: Izgradnja nacionalnog fudbalskog stadiona realna potreba Crne Gore

Kako je rečeno, realna je potreba da stadion ispunjava sve najsavremenije uslove, i da pruži savremeni komfor ne samo igračima, sportskim radnicima, već i gledaocima

Danas je na sastanku u Ministarstvu sporta i mladih promovisana ideja potrebe za izgradnjom nacionalnog fudbalskog stadiona. Na sastanku je iznijeto niz razloga zbog kojih je neophodno ući u ovaj projekat.

Kako je rečeno, realna je potreba da stadion ispunjava sve najsavremenije uslove, i da pruži savremeni komfor ne samo  igračima, sportskim radnicima, već i gledaocima.

- Ovim projektom bi sve fudbalske reprezentacije dobile svoj matični stadion, a ujedno bi i građani Podgorice dobili olakšani saobraćaj, kao i riješen problem sa parking mjestima- kazao je potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić-

Kako je rečeno iz Ministarstva, ova ideja će u najkraćem roku rezultirati razgovorima sa Fudbalskim savezom Crne Gore, nakon čega će javnost i nadležne državne institucije biti upoznate sa detaljima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. jun 2024 04:00