Stadion pod Goricom / - FOTO: FK BUDUćNOST
17/05/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šćekić sa Injac i Simonovićem: Sportsku infrastrukturu podići na veći nivo

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić sastao se sa gradonačelnicom Podgorice Oliverom Injac sa saradnicima i predsjednikom COK-a Dušanom Simonovićem i tom prilikom dogovoreno je da se obavi niz sastanaka na kojima bi se definisalo koji su projekti prioritetni, kako bi se ušlo u realizaciju istih.

Sastanak je, kako je saopšteno iz kabineta Šćekića, organizovan povodom realizacije kapitalnih projekata, koji uključuju izgradnju nacionalnog i atletskog stadiona, teniskog centra, početak radova na izgradnji Olimpijske kuće i pronalazak modela za završetak istočne tribine Gradskog stadiona u Podgorici.

- Svi učesnici sastanka su se saglasili da su pomenuti projekti neophodni, kako bi se sportska infrastruktura podigla na veći nivo, kako u Podgorici, tako i u Crnoj Gori, a zajedno s njom i razvoj sporta - dodaje se.

Sastanku su prisustvovali savjetnik potpredsjednika za sportsku infrastrukturu Milan Jančić, državni sekretar u Ministarstvu Vladimir Obradović, direktor Direktorata za sport Zoran Jojić i samostalni savjetnici Ana Milačić i Vladimir Vojvodić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 18:53