Ana i Bastijan / - FOTO: INSTAGRAM
30/06/2022 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ana Ivanović: I ja i Bastijan znamo šta znači penjanje na planinu Olimp

Nekadašnja najbolja teniserka planete Ana Ivanović rano je prekinula karijeru i posvetila se mužu i djeci

Bivša osvajačica Rolan Garosa udala se za proslavljenog njemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i obaveze na terenu zamijenila porodičnim.

- Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje djece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila prije majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko djece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam željela da učinim sebi. Ipak, djeca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vrijeme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima - rekla je Ana i dodala:

- Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cijenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali.

Ana i Bastijan su trenutno u Austriji gdje žive u malom gradiću Vastendorfu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:43