Дијана Ђоковић / - Фото: Принтскрин
12/01/2022 u 09:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дијана Ђоковић: Не избацујте Новака, он није политичар, криминалац, убица...

Мајка најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића, Дијана, дала је интервју за аустралијске медије

Она је забринута јер још постоји могућност да Влада Аустралије депортује Новака.

- Читаjући новине сазнала сам да постоjи шанса да jош хоће да га депортуjу. Веома сам забринута. Схватамо сви да ово jош ниjе готово и молимо се да ће остати и да ће играти. Надам се да сви размишљаjу исто. Надам се да ваше министарство, влада и министар не размишљаjу другачиjе. Не избацуjте га, он jе тенисер, ниjе политичар, ниjе криминалац, ниjе убица, он jе само тенисер, наjбољи на свијету, пустите га да игра и да покаже шта зна - рекла jе Диjана Ђоковић, преносе Новости.

Она jе потом била упитана да ли jе фер да сада министар одлучуjе о судбини Новака, тачниjе да jе он таj коjи може да одреди да не игра у Мелбурну?

- Не мислим да jе фер. Судиjа Кели jе одлучио да jе слободан, па не могу да схватим како jедан човјек може да донесе другу одлуку. Али jа не знам законе у вашоj земљи и заиста не схватам.

Истакла jе да се суд исправно поступио када jе ослободио њеног сина.

- Нисам упућена у детаље, не знам све о проблему и нисам причала са Новаком о томе. Читам о свему у новинама. Оно што могу да кажем jе да jе судиjа Кели седам сати слушао обје стране и онда одлучио да jе Новак слободан. За мене jе то затворена књига.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:02