Новак Ђоковић / - FOTO: USOPEN.ORG
03/09/2021 u 08:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић о публици на Ју-Ес-опену: Неки човјек је намјерно вриснуо када је требало да ударим лоптицу

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић избоприо је пласман у треће коло Ју-Ес-опена

Новак је рутински са 3:0 савладао Холанђанина Талона Грикспора са 3:0, а након меча српски ас је причао о провокацијама са трибина.

У једном моменту, навијач са трибина је узвикивао док је Ђоковић играо кључне поене.

- Када неко ко воли тимске спортове попут фудбала и кошарке, рећи ће на нашу ситуациjу: 'Какво размажено дериште'. Али, ови људи причаjу док ми играмо. Ово jе другачиjи спорт. Доста jе буке током ноћних мечева, али то ми толико не смета. Некада људи од узбуђења током поена врисну, испусте неки звук, како год. То jе у реду. Али, ако неко то константно ради намјерно, онда нема толеранциjе за то, ниjе у реду. То ниjе добро за нас играче. Неки човјек jе вечерас на мечу намјерно вриснуо баш када jе требало да ударим лоптицу и ријешим поен и то jе био веома битан поен. Урадио jе неколико пута то и прије и после тог поена - казао је Ђоковић и додао:

- То ниjе лијепо, само то. Не смета ми толико бука, немоjте погрешно да ме схватите. Лијепо jе да су ту публика и музика, важно jе за забаву. Али, ако неко то намјерно ради, значи да jе дошао само због тога. Зато сам показао на њега. Знао jе шта jе радио.

Новак ће у трећем колу Грен слема у Њујорку играти против Кеија Нишикорија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:48