Ђоковић / - Фото: Твитер
14/01/2022 u 23:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Новак тражи трочлано судијско вијеће, суђење заказано за вечерас

Новак Ђоковић је одрадио прелиминарно саслушање пред Савезним судом Аустралије, на којем је донијета одлука да ће суђење бити одржано у суботу од 23.30 по средњеевропском времену. Сва дешавања у Аустралији пратите на нашем порталу

00.25

Новак Ђоковић и даље проживљава праву голготу у Аустралији и након што је изашао пред имиграционе власти чека даљу одлуку пред излазак на Федерални суд.

Објављени су снимци Ђоковићевог доласка у канцеларију својих правних представника, након што је већ око 8 по локалном времену водио разговор са имиграционим агентима.

Алекс Хок је изнио три тачке по којима терете Новака Ђоковића, а уједно је признао да је Србин ушао у земљу легално.

Уједно се истиче да му је улазак у земљу забрањен како својим антиваксерским ставом не би угрожавао безбједност и здравље других.

Послије тога биће пребачен на таjну локациjу.

Новак Ђоковић је поново у притвору.

Како јавља "Си-Ен-Ен" (CNN) граничне власти су поново притвориле најбољег тенисера свијета према договору који је суд одредио у петак.

Ђоковић ће се појавити на суду и након тога ће бити доста јасније да ли ће бранити титулу на Аустралијан опену који је освајао рекордних девет пута.

Њему jе у петак уjутру одбиjена виза, а потом jе стигла вијест да jе поново у притвору, а времена до почетка турнира jе све мање.

Промијењено jе мјесто одлуке, па ће тако Федерални суд одлучивати о његовоj судбини.

Новак Ђоковић ће прво од имати разговор са имиграционом службом, а потом од 00.15 излази пред Савезни суд.

Новак је стигао у просториjе адвоката одакле ће путем видео-линка пратити прелиминарно саслушање код судиjе Калахана.

01:08

Прелиминарно саслушање је завршено

Прво рочиште, тј прелиминарно саслушање је завршено. Донијета је одлука да ће суђење српском тенисеру бити одржано у суботу од 23.30 по средњеевропском времену, када ће се донијети одлука о боравку Новака Ђоковића у Аустралији, а самим тим и његово учешће на Аустралијан опену.

01:41

Новака чека притвор на непознатој локацији

Српски тенисер ће око 14 часова по локалном времену бити пребачен у притвор на непознатој локацији, где ће бити до почетка суђења у недељу.

03:55

Надал се поново огласио

- Новак Ђоковић је један од најбољих играча у историји спорта, без икакве сумње. Ипак, Аустралијан опен је важнији од једног играча, био тај играч Ђоковић, Федерер или Надал. Мислим да ће овогодишњи Аустралијан опен бити добар са или без Новака -  изјавио је шпански тенисер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 14:59