Новак Ђоковић / - FOTO: PETE STAPLES/USTA
29/08/2021 u 14:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић: Сан ми је да побиједим и комплетирам Грен слем

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић казао је да му је циљ освајање Ју-Ес-Опена како би комплетирао све Грен слемове у једној сезони

Ђоковић је на прагу великог успјеха и комплетирања сва четири Грен слема у сезони што је једино до сада успио Род Лејвер.

- Свјестан сам колико је велика прилика испред мене у Њујорку, гдје сам увијек добро играо током свих ових година. Флашинг Медоуз је вјероватно најзабавнији стадион у тенису, а публика се враћа. Заиста не могу да дочекам да турнир почне, веома сам мотивисан да играм најбоље што могу. Међутим, не желим да журим, нити да размишљам много унапријед. Треба ми звијезда водиља. Јасно је да је мој сан да побиједим овдје и комплетирам Грен слем - рекао је Новак, преноси "Журнал".

Велико искуство је један од Новакових главних адута.

- Научио сам да балансирам ствари психолошки, због великих очекивања од мене. Моје учешће, а без Рафе и Роџера, донијеће огроман притисак. То већ осјећам. Свјестан сам да ће многи људи сада више гледати моје мечеве и очекивати да побјеђујем и борим се за велики успјех - додао је Новак.

Последњи Грен слем у сезони игра се од сјутра до 12. септембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 15:39