/ - карикатура: МИРКО ЗУЛИЋ
07/01/2022 u 14:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Ђоковић се огласио и честитао Божић: Хвала свим добрим људима на подршци

Одлука суда ће бити донијета у понедјељак када ће бити јасно да ли ће најбољег тенисера свијета депортовати или му дозволити да остане и игра

Новак Ђоковић се по први пут огласио и свима је честитао Божић и захвалио се свима на подршци.

 - Мир Божји. Христос се роди. Срећан Божић. Нека вас Божја љубав опреми и испуни. Хвала мојој породици, фамилији, Србији и свим добрим људима широм свијета који ми шаљу подршку. Хвала Богу драгом на здрављу - навео је он.

image

Новак Ђоковић

- Фото: Твитер

После поруке у којој је свим вјерницима честитао празник, Новак се захвалио и својој породици и свима који ду га подржали.

 - Хвала мојој породици, фамилији, Србији и свим добрим људима широм свијета који ми шаљу подршку. Хвала Богу драгом на здрављу - написао је Ђоковић и поновио поруку на енглеском.

image

фото: Инстаграм

- фото: Инстаграм

Новак је по слетању на аеродрому у Мелбурну доживио пакао, јер је више од седам сати провео на испитивањима, затворен под полицијском присмотром и без телефона у једном периоду. Када је донета одлука да му укину визу коју је добио на основу медицинског изузећа, пребачен је у хотел за мигранте док чека одговор на жалбу коју је уложио.

Одлука суда ће бити донијета у понедјељак када ће бити јасно да ли ће најбољег тенисера свијета депортовати или му дозволити да остане и игра.

Новак Ђоковић је добио велику подршку од бројних колега од како се нашао у нехуманим условима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
10. avgust 2022 12:19