Novak sjutra na terenu / -FOTO: EPA
05/06/2023 u 16:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đoković sjutra protiv Hačanova igra oko 15 časova

Srpski i ruski teniser odigrali su devet međusobnih duela u karijeri, a Đoković vodi 8:1 u pobjedama

Novak Đoković će sjutra oko 15 časova igrati protiv Rusa Karena Hačanova u četvrtfinalu Rolan Garosa, saopštili su organizatori.

Meč je planiran kao treći duel dana na terenu Filip Šatrije. Program na ovom terenu u 11 sati otvaraju Čehinja Karolina Muhova i Ruskinja Anastasija Pavljučenkova. Po završetku ovog duela igraće Ukrajinka Elina Svitolina i Bjeloruskinja Arina Sabalenka.

Meč između Đokovića i Hačanova trebalo bi da počne oko 15 sati. Srpski i ruski teniser odigrali su devet međusobnih duela u karijeri, a Đoković vodi 8:1 u pobjedama.

- Hačanov i ja smo igrali dosta puta. Ovdje smo igrali prije par godina. Poznajem njegovu igru dosta dobro. Konzistentan je, nema uspona i padova. Naravno, to je četvrtfinale grend slema, motivacija je tu prisutna. Neće imati puno toga da izgubi. Vjerovatno će se truditi da odigra meč života. Jedan je od rijetkih koji je u posljednja tri grend slema ušao u drugu nedjelju turnira. Očekujem tvrd meč i nadam se da ću biti na željenom nivou - istakao je Đoković.

Program na terenu Filip Šatrije od 20.15 sati zatvoriće Španac Karlos Alkaras i Grk Stefanos Cicipas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:28