Јелена Докић / - Фото: Инстаграм
29/12/2021 u 07:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Докић: Не осјећам се добро, али вратићу се

Бивша тенисерка Jелена Докић у емотивном саопштењу одлучила jе да се повуче са друштвених мрежа

Докић jе рођена у Осиjеку, одакле се као дjевоjчица преселила у Аустралиjу. Међутим, током кариjере у неколико наврата миjенjала jе селекциjу за коjу наступа, па jе тако играла за Србиjу и Црну Гору. Наjбољи пласман на WТА листи било jоj jе четврто мjесто 2002. године.

Међутим, током циjеле кариjере, али и након нjе проживлjава праву драму. У емотивноj поруци 2017. године открила jе какве jоj jе проблеме у животу стварао отац, а недавно jе саопштила да jе и помишлjала на самоубиство.

Данас jе Докић одлучила да се повуче са друштвених мрежа jер се не осjећа добро. Ипак, наjавлjуjе повратак и евидентна jе њена воља за животом.

– Поздрав свима! Сигурна сам да сте уочили да ме нема на друштвеним мрежама већ неко вриjеме. Хвала свима за поруке забринутости за мене, искрено то циjеним. Пролазим кроз веома тежак период живота, кроз велику промjену и треба ми вриjеме да се опоравим. Да се ране зациjеле и да превазиђем бол и трауме кроз коjе сада пролазим. Знам да су ми многи од вас писали и да нисам одговарала, сада видим поруке и само знаjте да видим поруке и циjеним их много, само сада нисам у доброj ситуациjи да одговарам и комуницирам као што иначе чиним и jако ми jе жао због тога – написала jе Докићева на Инстаграму.

Докић (38), коjа тренутно живи у Аустралиjи гдjе jе jедно вриjеме радила као стручни коментатор на Аустралиjан опену, захвална jе за поруке подршке коjе добиjа од породице и приjатеља.

– Исто важи и за обjаве, мало ћу се искључити са Инстаграма, на неко дуже вриjеме. Знам да многи од вас воле моjе обjаве и налазе инспирациjу у њима, жао ми jе што не могу да будем ту за вас. Свима коjи су ме зауставили на улици и рекли колико их инспиришу моjе риjечи – хвала вам. Знаjте да вас волим и да сам веома захвална на порукама подршке и љубави. Порука приjатељима и блиским људима коjи знаjу кроз шта пролазим – хвала на свему, пружате љубав и бригу. Не знам шта бих без вас. Вратићу се и бићу jача него икад. Не осjећам се сада добро, али вратићу се. Увиjек сам знала да ће сунце поново сиjати. Хвала на разумиjевању, надам се да сте сви имали лиjеп Божић и желим срећну Нову свима, волим вас све – закључила jе Докић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 00:14