Новак и Данил / - Фото: Твитер
15/01/2022 u 10:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медведев брани Новака: Ако му је дато изузеће, онда треба да игра

Руски тенисер Данил Медведев стао је у одбрану Новака Ђоковића

Новак ће довече добити коначну одлуку у 23 и 30 када ће аустралијске власти на новом рочишту одлучити да ли ће српски ас моћи да игра у Мелбурну.

- Хаjде да видимо шта ће бити са тим, сјутра ћемо знати нешто више jер jе дефинитивно било различитих одлука последњих неколико седмица. Желим да кажем поводом те ситауциjе у Аустралиjи да су то њихова правила. Али из онога што jа знам jе то да ако му jе одобрено изузеће да буде у овоj земљи и ради шта жели, онда треба и да игра. Ако изузеће ниjе валидно или нешто друго ниjе по правилима, онда свака земља има право да ти забрани улазак. Знам да jе министар рекао ‘не’ поново, али нисам читао ништа више о томе. То jе оно што ме занима, прави разлог за то. Да ли jе он само рекао да не жели да га пусти ли постоjи правни разлог за то? Претпостављам да ћемо више знати након саслушања - рекао jе Медведев и додао:

- Дефинитивно jе то тешка ситуациjа за свакога. Када говорим о себи на турниру, чак и са Новаком у жријебу, мислим да можемо да се сретнемо у финалу. Иако jа морам да побиједим у шест мечева прије тога. Ситуациjа у вези са њим неће промијенити моjу припрему за турнир или сваки меч посебно - рекао jе Медведев.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:42